Vaayy, aramıza katılmaya karar verdin demek..
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Vaayy, aramıza katılmaya karar verdin demek..
Mahalleye Hoşgeldin Muhtar!
Konya’ya Ne Oluyor? Ortaokuldaki Çocuk İntihar Etti!
Başkan Tozoğlu, yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye meclisinde İYİ Parti Konya il teşkilatı olarak bazı taleplerde bulunacaklarını açıklayarak, ulaşım ücretlerinde öğrenci ELKART abonmanlarının 40 TL olarak belirlenmesi için talepte bulunacaklarını söyledi.
Tozoğlu, “Ülkemizde 31 Mart seçimlerinin ortaya çıkardığı atmosfer artık birçok şeyin eskisi gibi olmayacağı, belediyelerde keyfiliğin, kayırmacılığın olmayacağı bir dönemi göstermektedir. İnsan odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışına hem ülkemizin hem de şehrimizin ihtiyaç duyduğu tartışmasızdır. Bu hassasiyetlerle diğer büyükşehirlerin ortaya koyduğu çalışmalardan da esinlenerek büyükşehir belediye meclis üyelerimiz aracılığı ile yapılacak ilk büyükşehir belediye meclisi gündemine İYİ Parti Konya il teşkilatı olarak şu hususları getireceğiz” dedi.
TOPLU ULAŞIMA İNDİRİM TALEBİ
“Ulaşım ücretlerinde öğrenci ELKART abonmanlarının 40 TL olarak belirlenmesi dar gelirli çocuk okutan vatandaşlarımıza fayda sağlayacaktır” diyen Tozoğlu, “Diğer ulaşım ücretlerinde %25’lik bir indirim ağır ekonomik sorunlar altında ezilen vatandaşlarımıza bir nebze de olsa nefes aldıracaktır.
4 yaşına kadar çocuğu olan kadınlarımızın toplu ulaşımdan ücretsiz yararlandırılmaları faydalı olacaktır.
KOSKİ su ücretlerinde hanede yaşayan insan sayısı temel alınarak kişi başı 5 metre küp suya yüzde 50 indirim uygulanması dar gelirli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracaktır” ifadelerini kullandı.
YOL BOYU OTOPARKLAR ÜCRETSİZ OLSUN!
Dini ve milli bayramlarda bayram boyunca ulaşımın ücretsiz olmasının toplumsal beklentiyi karşılayacağını dile getiren Tozoğlu, ” Yol kenarındaki otoparklardan alınan ücret uygulamasının kaldırılması faydalı olacaktır. Bu konularda belediye meclis üyelerimiz meclise öneri sunacaktır. İnanıyor ve ümit ediyoruz ki belediye meclisinin CHP’li, MHP’li Saadet Partili ve AK Partili üyeleri de halkımızın menfaatine olan bu önerilere destek vererek zaten ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırırlar.
Bu düşüncelerle şehrimizde yaşanan tüm sorunların takipçisi olacağımızın tüm hemşehrilerimizce bilinmesini diliyor, şehrimizin menfaatine olan her konuda yapılacak çalışmalara destek vereceğimizi ilan ediyoruz” dedi.
Kaynak: YeniMeram
Yorum Yaz